5 tips voor perfecte promotiekleding en werkkleding

Waar het ene bedrijf veel waarde hecht aan de werkkleding die gedragen wordt, zegt dit het andere bedrijf totaal niets. De vraag of een shirt laten bedrukken beter is dan het kopen van kwalitatief hoogwaardige werkkleding speelt in dit hele verhaal mee, maar het is ook belangrijk om te weten wat er allemaal nog meer komt kijken bij het kiezen van de juiste werkkleding voor jou en je personeel. Lees hier daarom ook over vijf tips voor de perfecte werkkleding!

Zoek een specialist

Het is allereerst erg belangrijk dat je een specialist zoekt als je werkkleding aan wilt schaffen. Als jij jouw werkkleding bij een bedrijf koopt waar kwaliteit niet bepaald hoog in het vaandel staat, is het handiger om even door te zoeken. Onthoud tijdens het kopen van de juiste werkkleding altijd dat je liever één keer een wat groter bedrag uit kunt geven dan dat je constant een kleiner bedrag betaalt, omdat de eerder gekochte werkkleding het alweer begeeft. Een specialist als Promofit zal je tijdens jouw zoektocht naar nieuwe werkkleding hoe dan ook helpen!

Kies voor kwaliteit

In de vorige alinea kwam dit natuurlijk ook al redelijk naar voren, maar we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om te kiezen voor kwaliteit als bedrijf zijnde. Er is natuurlijk niets vervelender dan het constant moeten vervangen van werkkleding, omdat de kwaliteit eenmaal niet is wat het zou moeten zijn. Kies er daarom voor om naar een specialist te gaan en er zeker van te zijn dat de werkkleding die jij koopt kwalitatief van hoog niveau is!

Passen en meten

Zorg er als werkgever of bedrijfsleider altijd voor dat de werkkleding per persoon goed aansluit. Het is tijdens het uitvoeren van alle werkzaamheden belangrijk dat de werknemer in kwestie het de juiste kleding aan heeft en deze kleding ook goed past. Voorkom dat er problemen als te grote- of veel te kleine shirts en -broeken ontstaan door erop aan te dringen dat iedereen zijn of haar nieuwe werkkleding op voorhand past!

Een bedrijfskenmerk verwerken in de werkkleding

Het is ook niet onverstandig om een element van het bedrijf te verwerken in de werkkleding. Op deze manier wordt de werkkleding minder snel kwijtgeraakt en voel je je als werknemers- of werkgevers zijnde meer een eenheid. Laat daarom het logo of de slogan van het bedrijf verwerken in de kleding.

Kopen in bulk

Last but not least: let erop dat je werkkleding altijd in partijen koopt. Het is bijvoorbeeld handiger om straks met wat extra kleding te blijven zitten dan om kleding tekort te komen en dus steeds eenmalige bestellingen moeten doen. Je weet nooit wie er nog meer kleding nodig gaat hebben in de toekomst en daarom is het een aanrader om goed in te slaan als het op werkkleding aankomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *