Exact online boekhouden is de ideale oplossing

Ben jij op zoek naar een goed programma voor je boekhouding? Dan is Exact online boekhouden misschien wel de ideale oplossing voor jou. Met behulp van dit programma is het namelijk mogelijk om je boekhouding eenvoudig bij te houden. Buiten dat heb je de boekhouding ook altijd bij de hand. Met behulp van dit programma is het mogelijk om je accountant of boekhouder mee te laten kijken met je boekhouding. Als het ware scan jij al je bonnetjes en facturen in, je boekhouder of accountant kan hier vervolgens mee aan de slag gaan.

Exact online boekhouden is een enorm fijn programma. Zij zijn niet voor niet marktleider in Nederland op dit gebied. Zij sinds 1984 al actief en al 400.000 ondernemers zijn al in zee gegaan met dit bedrijf. Dit is uiteraard niet voor niets. Deze aanbieder levert namelijk maatwerk en zij ontwikkelen zich ieder jaar weer. Ben jij benieuwd naar de prijzen? Dat is natuurlijk begrijpelijk! Deze aanbieder biedt drie pakketten aan. Hier kan je meer over lezen in de volgende alinea.

De verschillende opties

Wanneer je kiest voor Exact online boekhouden, dan heb je de keuze uit drie pakketten. Het eerste pakket genaamd ‘Essentials’, kost €39 in de maand. Dit pakket biedt al aardig wat opties. Mocht jij meer opties willen, dan kan je kiezen voor het Plus pakket. Dit pakket kost €69 per maand. Mocht jij alles willen kunnen doen met dit programma? Kies dan voor het Professional pakket. Dit pakket kost zo’n €99 per maand. Vraag jij je af wat deze pakketten precies inhouden? Kijk dan eens op de website van Boekhoud programma vergelijken. Deze aanbieder geeft namelijk erg veel informatie over deze aanbieder en haar pakketten. Buiten dat kan je hier ook kijken naar andere aanbieders en deze met elkaar vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *