De mooiste werkkleding voor mannen

Vind jij het ook altijd moeilijk om te beslissen wat je aan doet naar je werk? Dan ben je niet de enige. Veel mannen zitten met dit probleem. Herenkleding kopen kan lastig zijn. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je, waardoor je stijlvol naar je werk kan.

Zorg dat je goede basics hebt

Allereerst is het van belang dat je een aantal goede basics in huis hebt. Je hebt minimaal 7 witte en 7 zwarte ondershirts nodig. Zorg ervoor dat je zowel shirts met een ronde hals als met een v-hals in huis hebt. Een ronde hals is namelijk beter voor onder een trui of sweater en een v-hals is beter voor onder een overhemd. Zorg ervoor dat de shirts van kwalitatieve stof zijn zodat je er niet in gaat zweten en ze lekker zitten. Daarnaast moeten de shirts lang genoeg zijn zodat je ze in je broek kunt stoppen. Bovendien moet je minimaal 10 paar sokken in huis hebben en 15 boxershorts.

Overhemden

Naast ondershirts is het ook belangrijk dat je genoeg overhemden hebt. Bij overhemden is het vooral belangrijk dat ze goed zitten. Ze moeten niet te los zitten maar ook niet te strak. Kijk dus welke maat het best bij jou past. Een loszittend overhemd komt niet professioneel over. Vaak zit je dus goed met een slim fit. Zorg ervoor dat je een in ieder geval een aantal witte en blauwe overhemden hebt. Deze zijn makkelijk te combineren. Via Suitable kun je makkelijk overhemden bestellen.

Accessoires

Accessoires zijn erg belangrijk, ze maken je outfit. Zorg er dus voor dat je een aantal mooie leren riemen in huis hebt. Je riem moet altijd passen bij je schoenen. Bij een blauw pak, staat een bruine riem het mooist en bij een zwart pak een zwarte riem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *