Waarom bedrijfskleding

Is bedrijfskledij een toevoeging voor jou bedrijf? Dat is een vraag die veel ondernemers zich afvragen. Er zijn veel afwegingen die je kunt maken om het wel of niet in te zetten. Naast dat het er goed uitziet heeft bedrijfskleding meerdere functies. In deze blog kun je meer lezen over deze functies.

Veiligheid

Veiligheid komt natuurlijk altijd op de eerste plek. Er zijn bepaalde branches waarin dit natuurlijk een grote rol speelt. Denk aan de bouw of aan de brandweer. Dit zijn beroepen waarbij veiligheidskleding zeer belangrijk is. Daarbij moet het er natuurlijk ook goed verzorgd uitzien.

Herkenbaarheid

Bedrijfskledij zorgt voor een enorm goede impressie die je achterlaat. Bedrijfskledij zorgt niet alleen voor een goede indruk, het zorgt ook voor herkenbaarheid. In sommige branches is deze herkenbaarheid enorm belangrijk. Deze indrukken zorgen ook nog eens voor een goede promotie. Wanneer jouw bedrijfskledij opvalt op straat zullen de mensen dit onthouden en aan jou denken wanneer zij op zoek gaan naar een product of dienst. Oftewel gratis reclame!

Gelijkheid

Als je iedereen dezelfde bedrijfskledij draagt vormt ervan zichzelf een gevoel van samenhorigheid. Iedereen heeft het gevoel ergens bij te horen. Ook is er meer een gevoel van gelijkheid en een minder hiërarchische sfeer.

Fiscale voordelen

Wist je dat? De overheid betaald mee aan jouw bedrijfskleding. Bedrijfskleding is voor de belastingdienst hetzelfde als werkkleding. In sommige gevallen kun je zelfs sportkleding aftrekken van de belasting. Dit is dus een groot voordeel. Je kunt relatief goedkoop jouw personeel er tip en top verzorgd bij laten lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *