herenondergoed

Ten Cate ondergoed voor onder werkkleding

Er bestaat een kledingstuk op de wereld die je draagt, maar niet iedereen kan zien. Toch wil je vaak graag dat dit kledingstuk lekker zit en er ook nog eens leuk uit ziet. Het gaat hier om herenondergoed en dan specifiek over Ten Cate ondergoed.

Ten Cate is een merk dat zich in eerste instantie alleen op het produceren van panty’s richtte. De collectie werd echter al snel uitgebreid toen ze het proces van het panty maken op ondergoed toepasten. Op die manier is L. Ten Cate de eerste producent van naadloze elastische katoenen ondermode ter wereld geworden.

Materialen

De heren collectie op het gebied van ondergoed bestaat voornamelijk uit producten bestaande uit 95 procent katoen en 5 procent elastomeer. Naast deze combinatie van materialen, wordt er ook gebruik gemaakt van hoogwaardig katoen in de Luxury Cotton collectie. De artikelen uit de Luxury Cotton collectie dragen een nikkelvrije logo tag. In de Thermo collectie wordt gebruik gemaakt van een speciaal soort viscose vezel, genaamd viloft.

Pasvorm

De pasvorm verschilt per collectie, die onder de L. Ten Cate B.V. vallen. Dit varieert van normale pasvorm tot nauw aansluitende producten. De basis collectie bestaat uit producten met een normale pasvorm, deze zitten niet al te strak om het lichaam volgens L. Ten Cate zelf. De TC Luxury Cotton bestaat daarentegen juist uit producten die nauw aansluitend zijn om het lichaam. Bij de Thermo collectie wordt geen indicatie gegeven over de pasvorm, echter valt er vanuit te gaan dat ook deze nauw aansluitend is, zodat de viloft vezel goed zijn werk kan doen en het zweet naar buiten af kan voeren.

Soorten

Er zijn verscheidene collecties te vinden binnen L. Ten Cate. Deze collecties onderscheiden zich ieder door een of meerdere speciale factoren die toegepast zijn op de artikelen uit de desbetreffende collecties. Er zijn in totaal vier collecties die onder de herencollectie vallen. Namelijk, Printed Men Shorts, Basics, Luxury Cotton en Thermo. De Printed Men Shorts collectie bestaat uit katoenen boxershorts met een printdesign erop. De Basic collectie bestaat uit onder ander T-shirts, slips en andere heren ondermode. Luxury Cotton is een collectie bestaande uit producten gemaakt van zeer goede kwaliteit katoen. De Thermo collectie is speciaal geschikt voor sporten, het zweet wordt namelijk naar buiten vervoerd in plaats van geabsorbeerd.

Ten Cate is dus een merk met zeer gevarieerde collecties die binnen het merk vallen. De producten bestaan voornamelijk uit katoen in combinatie met elastomeer. Daarnaast is de pasvorm gevarieerd, van normaal tot nauw aansluitend en zijn er verscheidene artikelen in leuke prints aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *