stanley stella

Wat is Stanley Stella?

Stanley Stella is een kwaliteitsproduct dat opgericht is in 2012. Het is een 100% aanpasbaar en lifestyle-merk dat respect biedt voor mens, natuur en milieu. Het merk is eco-minimalistisch en maakt tijdloze producten. Dus wanneer u een steentje wilt bijdragen aan een beter milieu, kies dan voor Stanley Stella. Duurzame kleding is een factor die men doet om de wereld een stukje te verbeteren. Stanley Stella kleding is eerlijk, omdat het op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd, dit is voor vele mensen erg belangrijk tegenwoordig. Het merk beschikt over 5 ecologische certificeringen en dit betekend dat ze officieel worden gekeurd en echt eerlijke en duurzame kleding produceren. Stanley Stella staat voor comfort, duurzaamheid en het leveren van goede kwaliteit. Deze drie kenmerken zijn van uiterst belang voor hen. Het katoen dat wordt gebruikt in de kleding van Stanley Stella is 100% afkomstig van biologische katoenteelt. Daarnaast is het polyester gemaakt van gerecycled polyester. Op deze manier dragen ze een steentje bij aan de kringloopeconomie. Kortom, alle producten van Stanley Stella zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

Duurzame kleding

Stanley Stella is een van de vele merken die de markt voor duurzame kleding betreden. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat is erg goed. Duurzame kleding is gemaakt van biologisch katoen en geeft tijdens de productie geen schadelijke stoffen af. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van synthetische pesticiden of kinderarbeid. Voor de wereld en de mensen is dit veel beter. Dit soort kleding is in veel winkels te koop onder de labels van veel merken.

Collecties

Het merk vertegenwoordigt voornamelijk de gemeenschap. Iedereen die een rol speelt bij het ontwerp, het proces, de productie, de verkoop en het aankleden van kleding is belangrijk. Het team en de producenten zijn zorgvuldig geselecteerd. De kleding van Stanley Stella is gemaakt van 100% biologisch katoen en gerecycled polyester. Op deze manier is de bijdrage van het merk aan de circulaire economie klein.

De kledingcollectie van dit duurzame merk is met zorg samengesteld. Er zijn veel unieke en interessante kleuren in de serie. Zeer mooie kleuren die je niet vaak ziet, en zijn geen standaardkleuren. De collectie van dit topmerk voor heren dames bestaan uit de volgende producten:

 • T-shirts
 • Overhemden/blouses
 • Polo’s
 • Sweaters
 • Jassen
 • Bodywarmers
 • Joggingbroeken
 • Katoenen tassen

Voor kinderen is er een speciale collectie opgericht, de zogeheten mini’s. Deze collectie is wat minder uitgebreid en bestaat uit de volgende producten:

 • T-shirts
 • Sweaters
 • Joggingbroeken

Stanley/Stella kleding bedrukken of borduren?

Stanley Stella kleding is zeer geschikt om te bedrukken. Dit komt doordat de kleding meestal zeer neutraal is. Tegenwoordig kun je op vele sites snel en eenvoudig bedrukkingen op kleding regelen. De meeste websites beschikken over een eigen druk- en borduurstudio, daar kunnen de bedrukkingen vaak snel en met goede kwaliteit worden verwerkt. Dit is handig voor bedrijven en/of particulieren die hun creatieve ontwerpen op hun kleding willen afdrukken.  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *