Werkkleding die bij je past

Je fijn voelen op je werkplek is belangrijk. Of dit nu op gebied is van je werkzaamheden of de werksfeer. Ook fijne werkkleding levert zijn bijdrage hieraan. Zowel betreft fysieke gemakken als wat je uitstraalt. Tricorpstore weet waar ze het over hebben als het om Tricorp werkkleding gaat. 

Van ondergoed tot jassen

Bij deze zaak kan je terecht voor verschillende soorten werkkleding, voor ieder seizoen van het jaar. Van formele overhemden en blouses tot beschermende overalls en werkbroeken. En van ondergoed tot jassen. Van top tot teen sta jij straks lekker je werkzaamheden uit te voeren op de werkvloer. 

Kwaliteit 

Kwaliteit is van belang wanneer je je vak goed wilt uitoefenen. Je bent het visitekaartje voor het bedrijf waarvoor je werkt en je vertegenwoordigd de functie die je uitoefent. Je werkkleding moet goed en netjes zitten en er verzorgt uitzien. Maar ook betreft veiligheid is kwaliteit belangrijk. Iemand die veel buiten werkt moet beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. De kleding is ontworpen door mensen die weten voor wie ze het maken en welke eisen daaraan verbonden zijn. Werkkleding moet geschikt zijn om dagelijks te dragen en de vele wasbeurten die het zal ondergaan aan te kunnen. 

Online bestellen 

Wil je gelijk je Tricorp werkkleding bestellen en snel in huis hebben? Dit kan gemakkelijk en snel online, zowel voor grote als voor kleine bestellingen. Vind zo je goed passende werkkleding waar jij je fijn in voelt. En bij hulp en advies staat er een klantenservice voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *